top of page

ŽIVOT JE

multižánrový festival pro radost

PROGRAM

Tři dny netradičního festivalu budou nabité energií, láskou, pohodou i podněty k zamyšlení. Festival vznikl jen tak, z radosti a pro radost. Možná někomu pootevře oči, mysl, srdce či dveře do nového života. A možná jen pobaví a potěší. Tak jako tak - snad splní, co má. "Život je" je akce dělaná srdcem.

A návštěvníkům přejeme, aby to srdcem přijali a pořádně si to užili.

V pátek čeká na první návštěvníky filmový warm-up. Filmy, které se budou promítat, budou mít dokumentární, experimentální i těžce pohodový charakter. S myšlenkou, bez myšlenky. S vtipem i zcela vážně. Všechna díla vznikla z radosti tvorby či zaujetí tématem.

 

Snad přivedou k zamyšlení, možná pozvednou koutky úst. Budou přítomni i režiséři některých snímků a po filmech bude prostor pro dotazy.

Jaké to je, když vyjdete z řady a rozhodnete se trochu zariskovat a třeba ten život o trochu opravdověji žít? 

Znáte to, někdo prostě má o čem... ŽIVOT JE pár lidí, co zariskovali zná a poprosil je, aby se v rámci festivalu o své životní příbehy podělili. Lidé, kteří už cosi zažili a mají na život vlastní pohled. Pohled obohacený dálkami, lidmi, radostmi a strastmi a dalšími životními událostmi:-)

Pohoda i energie. Světlo i barvy. Nápad. Pozitivno. Láska. Duha. Melodie. Smysl...

Rock-pop, pop-rock, crossover, jamband, rock´n roll, hard´n heavy funky groove, quitar acoustic, experimental...

Kytary, bubny, trubky. Saxofon, tleskání, zpěv... 

 

Klíčová slova, podle kterých si festival ŽIVOT JE vybral svoje kapely,snad napověděly dostatek. Kdyby ne, tak více info tu. Bude to prima nářez.)

A tady se budou dít ta kouzla

bottom of page