top of page

ŽIVOT JE

multižánrový festival pro radost

Kdo nám vlije duhu do žil?

ViLi Heart šíří povědomí o důležitosti “vnitřní svobody” v životě každé bytosti. Tato vnitřní svoboda pak dokáže krásné věci. Nechává volně proudit energii, což je její přirozená podstata. Systém v nás tuto energii doslova zabíjí a odvádí od ní pozornost.

 

Pakliže spolu dokážeme vědomě komunikovat, naslouchat si, mluvit pravdu a přebírat zodpovědnost za svoje činy, pochopíme, jaký je to svěží pocit. Najednou objevíme prostor, kde můžeme vnímat všechny bytosti jako jeden úžasný celek.


Na pódiu tedy uvidíte a uslyšíte člověka s kytarou, který vám rád nasdílí

svoji cestu životem.

 

S láskou .. ViLi

 

PS: Mám pro festival speciální

překvápko .... ;) 

To, co předvádí na pódiu D.U.B. se těžko popisuje. Je to koktejl všech stylů. Funky Mojito, jazzová Piňa Colada i rocková Bloody Mary. Vystoupení D.U.B music bývá elektrizující, plné pohody a energie zároveň. Radost z hudby totiž čpí v každém tónu. 

Již od roku 2012 se This Amity snaží dávat lidem pocit, že naslouchají jejich přátelům, nikoli jakýmsi cizincům ze zahraničí a jejich hudbě. Vždycky se snažili co nejvíce oslovovat právě SRDCE lidí. To je to, co lidé cítí, když se stanou součástí jednoho z jejich energetických a nezapomenutelných živých vystoupení. Cítí se doma. Daleko od každodenní lopoty a všechno, co se kolem nás děje každý den, aspoň na tu hodinu:-)

 

Amity už hráli na festivalu Novarock, Vans Warped Tour, Frequency festival a mnoha show v Rakousku, Německu, České republice a Itálii. Po pár změnách Amity našli svou poslední inkarnaci, ve které každý člen nejen hraje pro This Amity, ale i žije filozofií tohoto “milosrdenství”. Po vydání EP v roce 2012 a jejich debutovém albu "Silhouettes" v roce 2014 skupina aktuálně pracuje na novém albu.

Železo se má kout, dokud je žhavé - a novinky se mají sdělovat, dokud jsou horké:) Pamatujete na posla dobrých zpráv MessenJah? On ano. Líbilo se mu u nás stejně jako se on líbil nám! ŽIVOT JE, NADĚJE JE a "Dokud i nad šedivým městem budou ptáci zpívat, Dokud srdce bude rozumu se vzpírat..." Do té doby bude MessenJah šířit zprávu naděje na lepší svět pro naše děti a děti jejich dětí! "Miluju Život, Miluju Hudbu, Děkuju Nahoru za inspiraci a všem kolem za podporu! NABÍJÍME!" V sobotu v 21:30 na hlavní stage!

Filip Vítů je dvaadvacetiletý kytarista, skladatel a zpěvák, student muzikologie na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Se svými projekty (Filip Vítů Trio, Markéta Vodičková & Filip Vítů a další) má na kontě 3 CD, desítky koncertů od klubů a barů až po největší festivaly (Blues Alive Šumperk, Holešovská regata) a ocenění v mnoha soutěžích. Repertoár tvoří písně vlastní i převzaté od jeho vzorů (Santana, Hendrix, Mayer, Clapton, Waters, Kingové, Johnson…), prolíná blues, rock a pop. Několik Filipových skladeb bylo možné slyšet v tuzemských rádiích, jedna až za oceánem v USA. V současné době koncertuje a nahrává s Triem, s Markétou Vodičkovou,  The Palms, dále působí v doprovodné kapele zpěvačky Terezy Kutrové, příležitostně v Avion big bandu. Mimo to vystupuje i sólově, pouze s kytarou a looperem.

bottom of page